De doelstellingen van Windmill Ministries zijn drievoudig:

  1. Het uitrusten van Christenen met feitelijke bewijzen om hun eigen geloof te sterken en hen te helpen hun geloof naar anderen te verdedigen en met anderen te delen.

  2. Het helpen van niet-gelovigen en zoekenden om hun intellectuele struikelblokken te overwinnen die hen verhinderen zich naar God te richten en Jezus te accepteren als hun Heiland.

  3. Het tonen aan "de wereld" dat het Christendom niet alleen is voor goed-gelovigen en kinderen, maar dat het is gebaseerd op solide historische en feitelijke bewijzen.

Velen verwerpen het Christendom niet vanwege intellectuele bezwaren, maar vanuit morele overwegingen. Dat wil zeggen, hun EIGEN WIL wil zich niet onderwerpen aan God; daarom probeert hun VERSTAND deze keuze uit te leggen en te verdedigen. Voor deze reden willen we Christenen en niet-Christenen utrusten met informatie dat het hen mogeljk maakt deze intellectuele wegversperringen te identificerenen en te overkomen door het verdedigen en uitleggen van het Christelijk geloof met objectief en feitelijk bewijs.  

Rob and Jacoba van de Weghe

Windmill Ministries
345 Hiddendale Drive

Quilcene WA 98376
USA

Lees onze Januari 2008 newsletter...
Februari 2008 newsletter
Maart 2008 newsletter
April 2008 newsletter
Juni 2008 newsletter
Augustus 2008 newsletter
November 2008 newsletter
Kerstmis 2008 newsletter
Lente 2009 newsletter
Winter 2009 newsletter

De Advies Board van Windmill Ministries bestaat uit:  

  • Pastor J. Paul Taylor, gepensioneerd dominee van de Port Ludlow Community Church. Port Ludlow, Washington.

  • Kevin Bowen, M.Div, M.HCA,B.A., schrijver en medisch adviseur, Olympia, Washington.
  • John Jamison, leraar en ouderling van de Evangelical Free Church of Irondale, Washington. 
  • Kenneth W. Craig, Information Technology executive en consultant,  Bible lecturer, en ouderling van de The church in Helena, Alabama. 

Rob van de Weghe is afgestudeerd as ingenieur in de electrotechniek en computerkunde aan de Technische Universiteit van Delft, Nederland (1982 met lof) and heeft bedrijfs-economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (1985). 

Hij heeft meer dan 15 jaar gewerkt voor een multi-nationale Informatie Technology onderneming, welke hij heeft helpen groeien van een locaal Nederlands bedrijf met 300 medewerkers tot een internationale organisatie met vestigingen in 30 landen en meer dan 20.000 medewerkers. Hij was verantwoordelijk voor diverse multi-nationale projecten en bedrijven in Europa, Noord en Zuid Amerika en Australie. In 1999 heeft hij zich teruggetrokken uit zijn positie als vice-president voor de Noord-Amerikaanse Consulting Divisie. Sindsdien heeft hij zich geroepen gevoeld tot het onderzoeken en bestuderen van de bewijzen voor het Christelijk geloof. Het vinden van deze bewijzen overtuigde hem het Christendom te accepteren. De drijfveer om deze bewijzen te delen met anderen leidde tot het oprichten van Windmill Ministries. Via dit ministry willen Rob en zijn vrouw Jacoba andere Christenen aanmoedigen en uitrusten door het bouwen en versterken van de fundering waarop hun geloof is gebaseerd.

Rob, Jacoba, en hun familie emigreerden in 1995 naar de USA en wonen sinds 1997 op het Olympisch schiereiland in de noord-westelijke hoek van de Verenigde Staten in de staat Washington..  

Lees  Rob's interview door FaithReaders als featured author.

Windmill Ministries - Christelijke Apologetiek - Bewijzen voor het Christendom
Home - Sitemap - Over Ons - Steun Ons - Neem Contact Op - Copyright - Boeken - DVDs

Vertel een vriend over deze pagina: 

SIP's Top Christian Books Sites - Free Traffic Sharing Service! JCSM''s Top 1000 Christian Sites - Free Traffic Sharing Service! Top Christian Web Sites The Fundamental Top 500