Wat is Prepared to Answer?

Prepared to Answer - Softbound edition

Prepared to Answer is ook beschikbaar via Amazon.com en je kunt  Amazon's search-inside feature gebruiken om in "het boek te kijken" en te zoeken.

Prepared to Answer volgt de reis van een skeptische 'zoeker' naar een volgeling van Jezus Christus. Logische analyse en het bestuderen van wetenschap en geschiedenis leiden tot de conclusie dat the Christendom is gebaseerd op feiten en waarheid. Het boek (en deze website)  is gestructureerd rond vijf vragen:

 • Bestaat God?
 • Kunnen we de Bijbel vertrouwen?
 • Is Jesus God?
 • Is de Bijbel God's Woord?
 • Wat geloven anderen?
Het is een boek, maar het is hier op de website beschikbaar. Je kunt het lezen:
 • "cover to cover" door het volgen van de links.

 • Per interesse gebied via de navigatiebalk (links) en/of de inhoudsopgave.

 • Door het lezen van de samenvattingen en inzoomen naar details waar gewenst.

 • Via de zoek funktie voor het vinden van onderwerpen of namen.

Uit de antwoorden op de eerste drie vragen volgt dat het Christendom consequent is met onze  hedendaagse wetenschappelijke en geschiedkundige kennis. De antwoorden op de resterende twee vragen bevestigen de waarheid van de Christelijke wereldopvatting. Elke vraag wordt besproken in een aparte sectie van het boek (en de website). Het antwoord wordt gezocht en gevonden door observaties, feiten en bewijzen - tesamen genoemd 'bewijstukken.'

Wat maakt dit de moeite waard?

Prepared to Answer - Deluxe hardbound edition
 1. Het is compleet. De meeste boeken beperken zich tot een bepaald aspect van Christelijke bewijzen. Dit materiaal geeft een compleet overzicht.
 2. Het is up-to-date en behandelt recente vondsten zoals de uniekheid van de Aarde, de falende RNA-wereld theorie, de jonge leeftijd van het menselijk ras, de Nag Hammadi bibliotheek, de 'evangelien' van Judas, Thomas, en zo meer.
 3. Het vergelijkt het Christendom met de andere wereldgodsdiensten, met een nadruk op Islam. Het toont hoe Islam kan worden getraceerd naar Joodse en Christelijke oorsprong en Islam's gemis aan concrete historische bewijzen..

Lees het Voorwoord, over de  Structuur of apologetiek en Waarheid

 Bestaat God? Is de Bijbel waar? Is Jesus God? Windmill Ministries wil gelovigen sterken en zoekenden uitdagen door het delen van de bewijzen voor het Christelijk geloof.  Lees en verrijk jezelf met honderden pagina's met feiten, bewijzen, observaties en achtergronden.

Windmill Ministries - Christelijke Apologetiek - Geloofsverdediging  voor het Christendom
Home - Sitemap - Over Ons - Steun Ons - Neem Contact Op - Copyright - Boeken - DVDs

Vertel een vriend over deze pagina: 

SIP's Top Christian Books Sites - Free Traffic Sharing Service! JCSM''s Top 1000 Christian Sites - Free Traffic Sharing Service! Top Christian Web Sites The Fundamental Top 500