Ondersteun Windmill Ministries

Bedankt voor je interesse om het werk van onze bediening te ondersteunen.

Wij bestaan om Christenen te trainen beter voorbereid en meer feitelijk over hun geloof te kunnen nadenken en om niet-Christenen uit te dagen de waarheid te zoeken. On de Heer te dienen zoeken wij aktief naar mogelijkheden om te spreken, training van jongeren, (kleine) groep curcussen, seminars en zo voort. Tevens streven wij ernaar de informatie over de bewijzen - apologetiek - geloofsverdediging - zo gemakkelijk mogelijk toegankelijk te maken, via onze website, boeken en CD/DVD's. Zie ook Boeken en DVDs en het Resource Centrum.

We hebben je hulp nodig in de volgende gebieden:

Gebed

Bid svp dat:

  • de bewijzen het geloof van Christen zal sterken en hen zal helpen dit met anderen te delen.

  • het niet-gelovigen en sceptische zoekers zal uitdagen de waarheid te zoeken en te vinden.

  • meer deuren zullen worden geopend en nieuwe mogelijkheden zich zullen aandienen om de informatie met anderen te delen.

Promotie

Breng deze website onder de aandacht van familieleden en vrienden, buren en collega's.

Presenteren

We beschouwen het als een privilege om in persoon deze informatie met anderen te kunnen delen. Nodig ons uit om te praten in jouw buurt, kerk, school of huis. Het is waarschijnlijk niet altijd praktisch mogelijk om dit inderdaad te laten plaatsvinden, maar we zullen het zeker proberen! Zie ook onze Verzoek Spreker  link.

Financiele Hulp

Ons financieel model is eenvoudig. Net zoals de apostel Paulus proberen we zoveel mogelijk onze eigen 'tentenmaker' te zijn en bieden onze diensten zonder kosten aan. Daarom rekenen we geen honorarium voor spreekbeurten of presentaties, en ook is het niet nodig om voor hulpfmiddelen te betalen. Geld mag nooit een struikelblok zijn om de waarheid te leren. We verwelkomen en accepteren wel donaties, maar nogmaals, deze zijn optioneel. Alle fondsen die aan Windmill Ministries worden gedoneerd worden uitsluitend gebruikt voor het bekostigen van meer resources (boeken, DVDs enz) en/of om andere aktiviteiten te financieren. Salarissen worden nooit uitbetaald. Alle donaties en betalingen voor resources worden 100% teruggestort in de ministry.

Indien je je ons financieel wilt ondersteuren:

donate via Palpal website

gebruik svp dit e-mail adres voor donaties: donate@windmillministries.org

donate via Palpal website

 

Je kunt ook geld overmaken op:

ABN-AMRO rekening 43.02.95.715

tnv RM van de Weghe te Papendrecht

onder vermelding van: Windmill Ministries

Ongeacht of je donatie een eenmalige gift is of dat het je plan is om ons regelmatig te ondersteunen, het is erg gewaardeerd en met name ook bemoedigend.

Als je een vraag hebt of gewoon feedback wilt geven, stuur ons een  e-mail 

Windmill Ministries - Christelijke Apologetiek - Bewijzen voor het Christendom
Home - Sitemap - Over Ons - Steun Ons - Neem Contact Op - Copyright - Boeken - DVDs

Vertel een vriend over deze pagina: 

SIP's Top Christian Books Sites - Free Traffic Sharing Service! JCSM''s Top 1000 Christian Sites - Free Traffic Sharing Service! Top Christian Web Sites The Fundamental Top 500